Om oss

Oslo Syd er den eneste avisen som distribueres til samtlige husstander på Nordstrand (28.000). Avisen er en av de få gjenlevende, konsernuavhengige avisene i Oslo, og en videreføring av Lambertposten som ble etablert i 1997 som en lokalavis for Lambertseter. Oslo Syd eies i dag av selskapet Vigtor AS.

Oslo Syd er en månedsavis og derfor ikke noen rykende fersk nyhetsavis. Vi tror heller ikke at de ferskeste nyhetene vil være en oppgave for pairavisene i fremtiden. Konseptet for løssalgsavisene er heller ikke aktuelt for oss. Vi ser det ikke som mål å tjene pengene på skandaler, sensasjoner, sportsresultater eller sex.

Som lokalavis ser vi det som en oppgave og skrive om stort og smått som skjer i bydelen, og som vi antar at det vil være interessant for folk å vite noe om. Vi ønsker også å være et talerør for lokale interesser inn mot rådhuset og sentrale myndigheter. Våre spalter vil derfor være åpne for alle som ønsker å få noe ”på trykk”. Det eneste spørsmålet vi stiller oss selv er: er det noen som trenger å vite noe om dette?